Ezt ellopták!

Elloptak valamit a környékeden? Látványosan betörtek valahová. Ebben a blogban érdekes rendőrségi statisztikákat, elrettentő sztorikat olvashatsz....

Friss topikok

Veszélyben az új német hírszerzési központ

2011.08.15. 13:35 Pandúr Pista

 Már egy éve eltűntek az ultramodern épületnek szánt német hírszerzési központ tervei. A Focus szerint tervek már egy éve hiányoznak, ám csak most értesült a magazin. 

Berlinben tervezte áthelyezni székhelyét a BND, szövetségi hírszerzés, ám az új központi épület tervei valószínűleg bűnözők kezeibe kerültek. A dokumentumok számos biztonsági berendezéseire vonatkozó adatot tartalmazott, így veszélybe került az ügynökség hitele és tekintélye. Emellett hatalmas anyagi kárral és az építkezés befejezésének elhúzódásával is számolnia kell a német szövetségi hírszerzésnek.

Mit tehetnek vajon, ha már az ultramodern és hatékonynak szánt biztonsági rendszer kiépítése előtt minden trükköt ismerni fognak a bűnözők és terroristák? A BDN egyelőre 2014-ig halasztotta a költözést.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elloptak.blog.hu/api/trackback/id/tr903060466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása