Ezt ellopták!

Elloptak valamit a környékeden? Látványosan betörtek valahová. Ebben a blogban érdekes rendőrségi statisztikákat, elrettentő sztorikat olvashatsz....

Friss topikok

Vigyázzunk mit hagyunk a kocsiban a Balatonnál

2011.08.02. 13:57 Pandúr Pista

Több százezer ember választja a Balatont hosszabb-rövidebb nyaralás úti céljául idén is. Van, aki heteket tölt ott, de sokan csak a hétvégére utaznak a tóhoz vagy egy-egy rendezvényre látogatnak el. Fő szezonban azonban nem csak a fagyis standnál kaszálnak,a tolvajok szorgalma is beérik.

Sokan hagyják értékeiket a kocsikban, azt gondolván, hogy a forgalomban biztonságosabb a kocsi. Csakhogy ez nincs így, az elmúlt héten a Balatonalmádi és Veszprém megyei partszakaszon törtek fel több autót, melyekből laptopok, telefonok, fényképezőgépek és bankkártyák tűntek el. Bár a tulajdonosok nem hagyták szem előtt a tárgyakat, hanem a kesztyűtartóba vagy csomagtartóba rejtették, nem tudtak túljárni a tolvajok eszén. A kár autónként több százezer forint.

A pórul jártak egyikének bankkártyájáról is sikerült 100 000 Ft-ot levenni, mielőtt letiltatták volna. Az értékeket tehát jobb nem az autóban hagyni, ha a Balaton felé vezet utunk mostanában. A gondtalan pihenést könnyen tönkreteheti egy ilyen baleset, ami talán a Balatonnál sokkal valószínűbb, bármelyik parkolóban megtörténhet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elloptak.blog.hu/api/trackback/id/tr713063315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása